Tiedote henkilövalinnoista 2018

Pirkanmaan Perussuomalaiset ovat tänään 14.1.2018 valinneet johtohenkilönsä vuodelle 2018. Piirin puheenjohtajana toimii jo aikaisemmin syyskokouksessa valittu Harri Vuorenpää Pirkkalasta. Tänään tehtiin valintoja seuraavasti: 1. varapuheenjohtaja: Veijo Niemi (Lempäälä), 2. varapuheenjohtaja: Sari Henriksson (Sastamala), 3. varapuheenjohtaja: Rauno Mäki (Hämeenkyrö), piirisihteeri ja taloudenhoitaja: Kirsi Kallio (Lempäälä) ja tiedottaja: Jaana Ristimäki-Anttila (Pirkkala). Piirin työvaliokuntaan valittiin lisäksi Seikku Kaita (Tampere) sekä Ville Kartaslammi (Ikaalinen).

“Meillä on koossa rautainen tiimi, jonka kanssa voi luottavaisin mielin mennä kohti tulevia vaaleja. Piiri ja koko puolue on menossa oikeaan suuntaan. Suomalaisten asioiden ajaminen on prioriteetti kaikessa. Tästä ei tingitä!”, toteaa puheenjohtaja Harri Vuorenpää.

Tulevat presidentinvaalit ovat seuraava koitos, vaalipäivä on sunnuntaina 28.1.2018. ” Suomi kuuluu ensisijaisesti suomalaisille, kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneet ja perusteettomasti turvapaikkaa hakeneet eivät täällä voi oleilla yhteiskunnan piikkiin. Eli rajat kiinni, koska tiukalla rajavalvonnalla säästämme oman maan kansalaisten hyväksi todella suuret summat.” , kertaa varapuheenjohtaja Veijo Niemi presidenttiehdokas Laura Huhtasaaren teesejä.

Lisätietoja:

Puheenjohtaja Harri Vuorenpää p. 0407257128
Tiedottaja, Jaana Ristimäki-Anttila p . 0405086984

(Kuvassa vasemmalta: Kirsi Kallio, Sari Henriksson, Harri Vuorenpää ja Veijo Niemi.)

Kirjoitettu 15.1.2018

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa