Pirkanmaan Perussuomalainen Nuoriso ry perustettu!

TIEDOTE, JULKAISUVAPAA

Pirkanmaan Perussuomalainen Nuoriso ry on perustettu Tampereella ja yhdistyksen hallitukseksi on valittu seuraava kokoonpano:

Puheenjohtaja: Auri Saarelainen (Valkeakoski)

1.varapuheenjohtaja: Aleksei Silvan (Tampere)

Sihteeri: Aleksi Siponen (Tampere)

Hallituksen jäsen: Elisaveta Siira (Tampere)

Hallituksen varajäsen Joakim Vigelius (Tampere)

Hallituksen varajäsen Miko Bergbom (Sastamala)

Pirkanmaalla on hyvä ja osaava hallitus sekä laajat taustajoukot. Näillä eväillä on hyvä lähteä kohti kuntavaaleja, missä tavoittelemme useita valtuustopaikkoja ympäri maakuntaa. Ehdokashankinta on edelleen täydessä vauhdissa ja nuoria ehdokkaita on jo nyt Pirkanmaalla paljon enemmän kuin viime kuntavaaleissa.”, kertoo yhdistyksen puheenjohtaja Auri Saarelainen.

Pirkanmaan Perussuomalainen Nuoriso ry toivoo turvallista vaalikevättä ja sitä, että haasteista huolimatta poliittiset nuorisojärjestöt tekisivät yhdessä töitä saadakseen nuoret ehdolle sekä vaaliuurnille.

Tilanne on haastava varmasti meille jokaiselle, mutta vain yhteistyöllä saamme turvattua demokratian ja herätettyä nuoret äänestämään. Pirkanmaan Perussuomalainen Nuoriso osallistuu mielellään vaalipaneeleihin ja muihin tapahtumiin.”, toteaa hallituksen varajäsen sekä Perussuomalaisen Nuorison puheenjohtaja Miko Bergbom.

Lisätietoja:

Auri Saarelainen

Puheenjohtaja

pirkanmaa@nullps-nuoriso.fi

0440401930

Kirjoitettu 1.3.2021

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa